Ja ha arribat el dia de posar-nos a preparar el berenar.
Primer preparem el caldo: agafem l'olla, posem l'aigua i hi tirem les verdures i el pollastre. Ah! I molt important, primer ho hem de rentar!

Quan ja ho tenim tot a punt, engeguem el foc i ho posem a bullir. I quan ja ha bullit una estona ho anem a olorar: mmm... quina oloreta!
Mentre el caldo bull preparem les infusions. En una altra olla hi posem l'aigua i després hi tirem la menta. Quan tenim feta la infusió de menta fem la de farigola seguint els mateixos passos:
Ara que ja ho tenim tot al foc ens posem a fer els sucs: de taronja, llimona, meló, síndria i de pruna:
Totes les fruites ens han fet suc menys les prunes que eren una mica verdes. Entre tots decidim fer gelats del suc de: taronja, meló i síndria:
Amb el suc de llimona fem llimonada. Primer hi afegim una mica d'aigua i sucre perquè sigui més dolça, ho tastem però encara és massa àcida, hi afegim una mica més de sucre i ara sí que ens ha quedat al punt:
I quan tornem del pati posem el sucre a les infusions perquè siguin més bones:
Ara ja ens ho podem menjar!
Primer preparem el caldo: agafem l'olla, posem l'aigua i hi tirem les verdures i el pollastre. Ah! I molt important, primer ho hem de rentar!

Quan ja ho tenim tot a punt, engeguem el foc i ho posem a bullir. I quan ja ha bullit una estona ho anem a olorar: mmm... quina oloreta!

Mentre el caldo bull preparem les infusions. En una altra olla hi posem l'aigua i després hi tirem la menta. Quan tenim feta la infusió de menta fem la de farigola seguint els mateixos passos:

Ara que ja ho tenim tot al foc ens posem a fer els sucs: de taronja, llimona, meló, síndria i de pruna:

Totes les fruites ens han fet suc menys les prunes que eren una mica verdes. Entre tots decidim fer gelats del suc de: taronja, meló i síndria:

Amb el suc de llimona fem llimonada. Primer hi afegim una mica d'aigua i sucre perquè sigui més dolça, ho tastem però encara és massa àcida, hi afegim una mica més de sucre i ara sí que ens ha quedat al punt:

I quan tornem del pati posem el sucre a les infusions perquè siguin més bones:

Ara ja ens ho podem menjar!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada